Medlemsnytt

Hej alla!

På det extrainsatta årsmötet för ett par veckor sedan togs beslut om att gå med i svenska innebandyförbundet och i svenska frisbeeförbundet vilket nu ansökningar om att gå med i är inskickade.

Ida Kristiansson valdes till ordförande fram till nästa årsmöte.

Inför årsmötet behöver vi få in förslag på ordförande samt nyval/omval av 2-3 styrelsemedlemmar samt en valberedning, så fundera gärna på om du skulle vilja engagera dig mer i föreningen eller om du har någon i din närhet som skulle passa för något av uppdragen.

Året har gått som på en räls och vi närmar oss jul med stormsteg! Därför har vi beslutat att årets sista fixardag blir den 26 november kl. 10:00-13:00 med korvgrillning 🙂
Vi behöver denna dag fokusera på att tömma kiosken i sporthallen då vi vid årsskiftet återlämnar städet och tillsynen till kommunen och har blivit ombedda att tömma på våra saker. Detta är delvis på grund av kommunens upprustning av sporthallen där ett nytt värme och ventilationssystem satts in så att de behöver omorganisera för att få plats med allt. Vi tänker även att vi förhoppningsvis blir bra folkade så att vi även kan röja lite i kansliet och inventera vad som behövs fixas.

I övrigt har Conny planerat för nästa e-sportevenemang samma helg och ni får gärna gå in på Facebook och sprida evenemanget.

Vi är glada för att så många kommer på tisdagar och torsdagar och spelar bandy och söndagens lek och rörelse lockar även den en del.
Om någon är intresserad av att hålla i bandy eller en annan aktivitet för lite äldre barn är ni välkomna att kontakta någon i styrelsen.

Vi kommer så smått att påbörja arbetet med att planera inför nästa års aktiviteter så har ni tankar och idéer kring detta får ni gärna höra av er innan nästa styrelsemöte som är den 11 december.

Hoppas ni alla har det bra i höstrusket!
Vänligen
Ida Kristiansson
Ordförande Onslunda If