Medlemslotteriet

Stötta föreningen genom att köpa en medlemslott! Medlemslotten kostar 200 kr och hälften av pengarna lottas i månadsvinster. Notera att man måste vara medlem för att delta i medlemslotteriet. Medlemskort för passiv medlem kostar endast 100 kr.

Intäkterna från medlemslotteriet hjälper föreningen att bland annat dra igång aktiviteter för barn och ungdom.

De 12 månadsdragningarna genomförs vid ett tillfälle (november) och vinnande nummer publiceras här på hemsidan och OIF:s Facebook-sida.

VINSTPLAN PER MÅNADSDRAGNING
1:a pris     300 kr
2:a pris     100 kr
3:dje pris 100 kr

Om man är extremt lyckosam och vinner första priset varje månad, kammar man hem totalt 3600 kr. Vinsterna skickas direkt hem till de lyckliga vinnarna. Övriga får trösta sig med att de förtjänstfullt stöttat föreningen.

Kontakta Jimmy Sunnegård 0417-305 05 / 0722-08 60 75 för köp av medlemskort och medlemslott.